Get Adobe Flash player

Renovering med mera.

IMG_0531 IMG_0534

Denna dag började med att kliva upp enbart för att se starten av Vasaloppet.. seriöst..? Har jag förvandlats till min pappa eller..?! Haha.. nåja, det kändes rätt på något sätt ändå.. =)

Den senaste veckan har vi varvat nytta och nöje om vartannat. Vi har påbörjat rivning av väggar och uppbyggnad av nya för att skapa ett riktig sovrum till oss samt ett sovrum till Nils och Signe. Hittills har vårt sovrum varit både sovrum och genomfart till tvättstuga med mera. Å i direkt anslutning till hallen var det ju inte direkt lätt att sova om resten av familjen är uppe.
Vi är mitt i byggnationen så det är lite rörigt. Men det blir bra när det är klart.
Att få till sovrummen känns som små projekt i jämförelse med det som kommer efter. Då är tanken att vi ska bygga om resten av den delen av huset för att få till bättre tvättstuga, dusch, toalett med mera. Vi måste riva ett förråd för att få till det och i det förrådet gömmer sig elkablar, vatten och avloppsledningar och annat kul som behöver dras om. Planen är också att lägga värmegolv när vi ändå river ut allting.
Som sagt.. ett lite större projekt.. Men vi grejar på och till slut brukar det bli bra på något vis.

IMG_1590  IMG_1554

För att inte bli knäpp mitt i allt renoverande har vi pausat vissa dagar för att bland annat åka skidor, skoter och umgås med vänner. Vi planerar att hinna med mer av det nu när barnen har sportlov också. Det gäller ju att ta tillvara på de härliga dagar vi har nu.

IMG_1572

Kramar från Polyfamiljen.

Leave a Reply